Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'presalib_presalib'@'localhost' (using password: YES) in /home/presalib/public_html/include/connect.php on line 7

Warning: mysql_select_db(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/presalib/public_html/include/connect.php on line 8

Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /home/presalib/public_html/include/connect.php on line 8
presaLibera.ro - da libertate evenimentelor

Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre.

presaLibera.ro, poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini.

Site-ul presalibera.ro, ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse informative. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile PresaOnline.com, includ reclama, diverse anunturi neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii informatiilor si materialelor pe care le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.

Va obligati sa NU faceti urmatoarele lucruri:
presaLibera.ro, nu garanteaza credibilitatea si acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori;

presaLibera.ro, isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori datorita incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.

presaLibera.ro, nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. presaLibera.ro, nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site.

presaLibera.ro, nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, sau de alta natura rezultand din:
Aricolele si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate. presaLibera.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.